Despre Noi


      Trebuie sa spun ca am fost pasionata de fotografie inca de mica , la inceput in fata aparatului , iar din 2008 am trecut in spatele aparatului .

 

      Dupa ce m-am casatorit, trebuie sa recunoasc ca iubesc Nuntiile.Ce poate fi mai frumos decât o mireasa in ziua cea mare? Îmi place energia și entuziasmul si tot ce reprezinta acea zi.

 

      Imi place să fiu mai multe in mijlocul actiuni , dar si sa stau mai retrasa și sa privesc lucrurile cum se desfășoară cautand  acele momente sincere care fac într-adevăr ziua ta sa fie unica. Vei fi surprins de ceea ce fac oamenii atunci când ei cred că nimeni nu se uita.

 

      Sunt de părere că reportajul evenimentului este modul de a păstra amintirile vii. Există câteva momente, de exemplu ,  într-o nunta atunci când inima și mintea oamenilor este capturata de dragoste și nimic altceva nu mai poate exista. Acolo suntem noi, pentru a fura aceste momente într-o fotografie sau un clip, care sa vă  aminteasca peste ani și ani , de fericire din acea zi. Lacrimi, zâmbete, îmbrățișări, râsete , intr-un cuvant Viață.

 

      Aceste momente sunt cu adevarat memorabile. Îmi place sa captez fotografii romantice care au acel aer de basm , fotografii la care poti doar visa.

 

      Ce pot să spune, eu sunt o romantica.