image

Albumul Nuntii


Ce vei face cu toate pozele primite la de la fotograful tau de nunta? Majoritatea oamenilor opteaza pentru a le pastra intr-un album de nunta cu un design frumos conceput , unul care ar trebui sa va fie furnizat de fotograful dumneavoastra de nunta. Nu subestimati importanta unui album de nunta din ziua nuntii voastre!

image

Personalitatea Fotografului


Cand selectati un fotograf de nunta din Timisoara atunci selectati mai mult decat doar un fotograf pentru ziua nuntii tale . Angajati un fotograf de nunta , care va fi cu tine , familia ta si grupul dumneavoastra , toata ziua , in ziua nuntii tale. Personalitatea este o mare parte a procesului de selectie si nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea sau ignorata.

image

Numarul Fotografilor


Cati fotografi sau videografi din Timisoara vor fi la nunta ta? Pentru majoritatea evenimentelor este nevoie de cel putin 2 fotografi de nunta. Acest lucru asigura ca un fotograf de nunta este axat pe lucrul cu grupul dumneavoastra ,si permite celui de al 2-lea fotograf de nunta sa acopere alte momente in acelas timp.Pentru mai multe informatii vizitati www.amalo.ro

Alegerea locatiei sedintei foto la nunta


In fotografia de nunta se obisnuieste ca mirii sa participe la o sedinta foto care se tine chiar in ziua nuntii, cand ei sunt pregatiti, imbracati si aranjati.Intrebarea este unde se poate tine aceasta sedinta foto. Locatia poate fi importanta si ofera un cadru in care fotograful se poate juca. Locatia poate fi si un mijloc de exprimare a personalitatii mirilor.

image

5 traditii de nunta pe care ai vrea sa le pastrezi!


Nunta e un eveniment-ritual cu o tradi?ie de ani de zilei ...

image

Fotograful de nunta - martorul fericirii voastre


Alegerea fotografului de nunta este o investitie in amintirile ...

Fotografia ocaziilor speciale


Fiecare din noi avem diverse ocazii speciale in viata noastra pe care ne dorim si le incununam cu o serie de fotografii reusite care sa ramana o amintire deosebit? a momentelor speciale pe care le-am trait atunci. Ocaziile speciale, insa, necesita si o aparatura moderna, sofisticata, si un fotograf profesionist foarte dedicat muncii sale.